Direcció de projectes

Treballo per la conservació de la biodiversitat, la gestió sostenible dels sistemes naturals i la planificació del territori. Estudio la biologia i l’ecologia de les poblacions, els hàbitats i les espècies amenaçades, bioindicadores o clau en el funcionament dels ecosistemes en un context de canvi global. A continuació, els projectes que he coordinat, que han estat presentats i seleccionats a convocatòries en règim de concurrència competitiva.

Unitat d'Avaluació Fluvial

Cartografia pel canvi: Revolucionant la participació comunitària amb Mappler, una eina SIG interactiva

LAW: La llei de la natura

Programa d’Educació Ambiental a l’aire lliure sobre la terra, l’aire i l’aigua

Rescat fluvial

Programa de Voluntariat Ambiental compromès amb la neteja fluvial

Neteges comunitàries

Convertint els dissabtes en dies de comunitat, connexió i riberes més netes

Censos sobre persones sense llar al riu de San Diego

Un enfocament integral per al benestar ambiental i social, on comptem, connectem i defensem una millor qualitat de vida

Oasis de pol·linitzadors

Sensibilització sobre l’afectació de l’activitat humana en els pol·linitzadors silvestres i millora dels seus hàbitats.

Slow Cinca-Segre

Millora de les capacitats socials, implementació d’accions de reducció del risc d’inundació i restauració fluvial del tram final del riu Cinca i l’aiguabarreig amb el riu Segre.

Fluviatilis: Custòdia per la resiliència

Fluviatilis promou la gestió compartida dels rius i les seves riberes i avança en la integració i participació de les administracions públiques, els sectors econòmics i la ciutadania en general.

Riberes de l'Ebre

Restauració i millora de la integritat biològica dels espais fluvials protegits del tram final del riu Ebre.

Subvencions als espais naturals de Catalunya

Actuacions per a la restauració, conservació i millora dels espais naturals de Catalunya, els seus hàbitats i espècies, l’ordenació dels usos públics i les infraestructures vinculades a aquests usos, i la divulgació del coneixement i la sensibilització en relació amb la seva gestió i conservació.

Projecte Otus

Creació d’una xarxa de caixes niu per a millorar les oportunitats de nidificació dels rapinyaires nocturns al territori.

Enfocat

Implicació social en la recuperació d’un espai emblemàtic afectat per les conseqüències de l’últim gran incendi forestal a Catalunya.

Biotram

Millora de la integritat biològica en espais fluvials de la Xarxa Natura 2000 de rius mediterranis regulats.

Subvencions als espais naturals de Catalunya

Actuacions per a la restauració, conservació i millora dels espais naturals de Catalunya, els seus hàbitats i espècies, l’ordenació dels usos públics i les infraestructures vinculades a aquests usos, i la divulgació del coneixement i la sensibilització en relació amb la seva gestió i conservació.

Los Fardatxos

Pla d’implementació del Voluntariat Ambiental per a la conservació del patrimoni natural i la preservació del medi ambient.

La Xarxa Natura et Protegeix

La importància dels serveis ecosistèmics dels espais fluvials de l’Ebre.

Respecta

Un projecte que promou acords de custòdia amb comunitats de regants, per a rescatar peixos i nàiades autòctons i ajudar a la seva conservació.

Agroforesta

Gestió agroforestal per a mitigar els efectes del canvi climàtic sobre els recursos hídrics.

LIFE MigratoEbre

Recuperació dels peixos migratoris i optimització dels usos al tram final del riu Ebre.

Els humans som fràgils i vulnerables, com la resta d'espècies que habiten el planeta, i no podem viure sols i aïllats del nostre entorn natural. La biodiversitat, en el seu conjunt, actua com un escut que protegeix cadascuna de les espècies que la componen, nosaltres mateixos inclosos. La biosfera no pertany als humans, en formem part i depenem completament de les altres espècies, que són producte de 3.800 milions d'anys d'evolució. Com a éssers humans tenim el deure i l'oportunitat de protegir la resta de la vida amb la qual compartim el planeta Terra.

EDWARD O. WILSON (Half Earth, 2016)

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca