SOBRE MI...

L'Arnau Pou és un biòleg català. Els seus principals interessos de recerca són els mamífers carnívors. Així com la seva relació amb el canvi global, la conservació i la gestió dels ecosistemes fluvials i terrestres, sobretot amb la connectivitat del paisatge i corredors naturals.

Va cursar el Màster d'Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Amb la seva tesis del master, va estudiar com s'estructuren les comunitats de mamífers carnívors a Catalunya mitjançant diferents gradients ambientals.

És llicenciat en Biologia a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Va unir-se al Global Change and Conservation Group (Metapopulation Research Center) a la University of Helsinki (Finlàndia) al gener de 2016 per a una estada de sis mesos destinada a estudiar l'impacte de la variabilitat climàtica sobre la depredació al bestiar per part dels grans carnívors d'Amboseli, Kenya.

També ha participat en projectes de recerca internacionals, incloent-hi una expedició al Parc Nacional de Yasuní (Equador), on estava al càrrec del monitoreig de la biodiversitat dels tucans (Ramphastidae) i del monitoreig de la comunitat d'amfibis i rèptils.

Actualment, està treballant a la Reserva Natural de Sebes, Flix. S'encarrega de les àrees de gestió i conservació de la biodiversitat.

Sempre amb aquesta finalitat, l'Arnau és un amant de la natura, i des de sempre li agrada estar totalment immers en ella, observant i estudiant el comportament i hàbits dels animals. La seva passió per la fotografia va venir després, i avui dia; la natura i la fotografia s'han convertit en una sola cosa.

Sempre tracta de copsar algún detall relacionat amb la natura en les seves fotografies. Creu que la fotografia pot ser una poderosa eina per a l'aprenentatge i la conservació. A través de les seves fotos espera donar una visió artística i personal de tot allò que la naturalesa té per oferir.


CONTACTE

Si us plau, utilitzeu aquest formulari per posar-vos en contacte amb mi, per a qualsevol informació addicional o per a fer una comanda. Completeu els camps següents, assegurant-vos d'utilitzar una adreça de correu electrònic vàlida.


Using Format